tisdag 18 mars 2014

Sammanfattning 7

Sammanfattning 7

Ms dawnson är hon som lär ut vät och etikett. Ms pincent tycker att en sjukdom är en svaghet och dem som får sjukdomar förtjänar inte att leva här. I vett och etikett är de tvungna att träna sin smygförmåga, för att oönskade ska inte märkas när de är i köket. 
Anna, Tanya och Charlotte börjar med att smyga igenom rummet. De klarade sig och sen
var det Harrys tur och han klarade det inte för att han är väldigt klumpig. Han blev slagen på fingrarna och fick inte kvällsmat. När Anna står och lagar mat för att vara en bra oönskad kommer Charlie från ingenstans och börja säga att Anna är svag och att Peter borde veta sin plats och han är oduglig. Anna blev irriterad på Charlie. Charlie hade blivit slagen på magen av Peter och sa att han skulle döda honom.

Senare denna afton ligger Anna i sin säng och kan inte sova. Hon tänker bara på vad Charlie har sagt och om hon ska varna Peter i isoleringen för Charlie. Hon går ner sakta till isoleringen. När hon går ner är hon rädd och undrar vad som skulle hända om någon skulle upptäcka henne. Hon har också en slags adrenalin rush när hon går ner. Det är nästan som hon gick ner bara för äventyrs känslan. Anna är frame vid Peters isolerings sell och då ser hon Peter när han blir lyft av två stora starka men. Mrs Pincent säger att de kommer få problem om de säger till några andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar